0

Teller gezocht voor het MUS project

MUS staat voor “Meetnet Urbane Soorten” en volgt de broedvogelstand van de stedelijke omgeving. De tellingen vinden in het voorjaar plaats. Je telt 3x per seizoen, waarbij je op 8 tot 12 punten gedurende vijf minuten vogels moet registreren. Duur van elke telling is ca. anderhalf uur.
In het voorjaar van 2019 komt er in Uffelte een telgebied (postcode 7975BW) vrij. Het zou mooi zijn wanneer iemand van de Vogelwacht Uffelte e.o. dit gebied voor zijn/haar rekening wil nemen.

Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig naar dit project neem dan contact op, via e-mail, met Geert Hilbrands, de huidige teller. Hij kan je precies vertellen hoe een en ander in zijn werk gaat. Op de website van Sovon, waaronder dit project valt, vind je ook de nodige informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.