Lid worden?

De jaarcontributie voor het lidmaatschap bedraagt slechts €7,50 per jaar en deze wordt in het voorjaar afgeschreven middels een door u ondertekende doorlopende machtiging (zie onder).

Het aanmeldingsformulier

Het PDF-bestand hieronder kunt u downloaden/openen en printen. Wanneer u vervolgens het formulier en ondertekend retourneert naar het adres vermeld onderaan het formulier, wordt u als lid ingeschreven. U ontvangt het programma voor de komende periode van onze vereniging. U kunt het formulier na ondertekening ook inscannen en daarna mailen naar: Ledenadministratie Klik hier om het formulier te downloaden (PDF)

Vrijwilliger worden?

De werkgroepen van de vogelwacht werken alleen met vrijwilligers. Iedereen is welkom om een steentje bij te dragen aan de stand van vogels en de natuur in Uffelte en omstreken.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van de coördinatoren van de werkgroepen. Kijk bij de werkgroepen zelf voor contactinformatie.

Opzeggen lidmaatschap

Wilt u uw lidmaatschap beëindigen? Dit kunt u aangeven in een mail aan de Ledenadministratie

Dit moet uiterlijk 4 weken voor het einde van het kalenderjaar binnen zijn.
Indien de opzegging niet tijdig heeft plaatsgehad, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende verenigingsjaar.

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen m.b.t. uw lidmaatschap kunt u doorgeven per mail aan de Ledenadministratie