0

Kerstmarkt Havelte, zaterdag 22 december

Voor het 9e keer achtereen is de Vogelwacht present op de Kerstmarkt in Havelte. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 22 december, van 13.30 tot 18.30 uur op de Brink. Kom gezellig even langs voor een babbeltje en vergeet niet om iets voor de vogels mee te nemen! O.a. vind je bij ons strooivoer, zonnepitten en voedersilo’s. Diverse leden zijn creatief geweest en hebben er het volgende aan toe gevoegd: voederkransen, berkenstammen en hangers van kokosnoten en dennenappels gevuld met vet en zaden, pindaslingers, appelhuisjes voor de merels, vetbollenhangers, vogeltaartjes, houten kistjes met allerlei voer, nestkasten, zwaluwkommen etc. Ook aan de insecten is gedacht in de vorm van kleine insectenhotels.

Kom dus langs voor die leuke geschenkjes voor opa’s en oma’s, vaders en moeders, die leuke buurvrouw of aardige buurman of gewoon voor jezelf. Het is steeds weer genieten van de bedrijvigheid in de tuin!

Wil je ons graag helpen in de kraam? Dat kan ook! Meld je aan bij het   secretariaat@vogelwachtuffelte.nl

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.