0
Sytse Anton Schockman toont vol trots zijn vogelzadencreatie
Sytse Anton Schockman toont vol trots zijn vogelzadencreatie

Voor het eerst op pad met de Vogelwacht

Sytse Anton Schockman ging voor het eerst mee op ‘speurtocht’ met de Junior Vogelwachters. Hieronder zijn verslagje.

Zondag 17 december 2023 ging ik met opa bij de vogelwacht vetbollen en dennenappelplankjes maken. We kwamen aan in een tuin en toen gingen we het vet maken met vogelzaad erdoor. We gingen het zelf mengen boven het vuur en iemand had een grote stevige tak gevonden. En toen gingen we dennenappels en touw en plankjes aan elkaar binden en er vet met vogelzaad overheen doen. En toen gingen we het vet met vogelzaad in de zandvormpjes doen.
Ik vond het heel leuk en alles is al opgegeten door de vogeltjes!
Groetjes Sytse Anton Schockman!

– – – – < > – – – –

Zondag 17 september 2023 ging ik met opa bij de vogelwacht wandelen en appels en peren plukken. We gingen appelcompote maken. Eerst gingen we wandelen en appels en peren plukken. Er was iemand die zo in de appelboom klom en iedereen een appel gaf. Toen gingen we weer terug naar de hut en gingen we de appelcompote maken. Daarvoor deden we de appel en peer koken in een pan boven het vuur. En daarna gingen we de warme herfstappelcompote opeten.

Ik vond het heel leuk om te doen en het was een heel lekkere appelcompote!
Het was mijn eerste vogelwacht!
Groetjes Sytse Anton Schockman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.