0
Ijsvogel van Geert Smit

Lezing woensdagavond 25 oktober: komt u ook?

Mis het niet, aanstaande woensdag 25 oktober de eerste van onze 2 najaars-lezingen in de Veldkei in Havelte, vanaf half acht. Deze avond is ook onze verkoopstand van de partij met allerlei leuke en nuttige vogelitems én onze nieuwe jubileum verjaardagkalender!

Jubileum verjaardagkalender

Deze kalender is samengesteld met de beste 12 foto’s van de jubileum vogelfotowedstrijd afgelopen voorjaar. Bekijk hier alvast de top 6 foto’s die zijn opgenomen in de kalender. Raad maar vast bij welke maand elke vogel in geplaatst. De ijsvogel van Geert Smit bij dit nieuwsbericht zit er ook bij!

Vers van de pers is deze mooie kalender verkrijgbaar voor slechts 7,50 voor leden en 10 euro voor niet-leden. Met dank uiteraard aan alle deelnemers en de organisatie van de jubileum vogelfotowedstrijd.

Neemt u er ook eentje mee naar huis? Leuk voor boven het buffet, op het toilet, in de hal en in de garage. En natuurlijk als cadeau voor al uw vrienden en bekenden, maar alleen diegenen die ook iets goeds doen voor de vogels ;->. Alle opbrengsten komen vanzelfsprekend ten goede aan de vereniging en alle vogels.

Boeiende lezing en weerzien met vrienden en bekenden

Maar u komt natuurlijk vooral voor het weerzien met alle vrienden en bekenden binnen de vereniging en voor de boeiende lezing ‘De Leefwijze van de Blauwe parel’ door Harry Kiewiet. 

Alvast een leuke avond gewenst in Havelte!

 

Lezing gemist? De eerstvolgende in Havelte is op 23 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.