0
Baardman - Okko Vos
Baardman - Okko Vos

Activiteitenagenda: nieuw en aanmelden!

De activiteitenagenda op onze website is vernieuwd. Het is u wellicht niet opgevallen. Het is dan ook vooral een technische aangelegenheid, verzorgd door onze bescheiden webmaster Kees. Hij verzorgt onze website al jaren en heeft ‘m ook nu weer toekomstbestendig gemaakt.

Vogelwacht activiteiten opnemen in uw eigen agenda

De inhoud van de agenda, die valt u natuurlijk wel op. En u neemt ze, wellicht zelfs allemaal, over in uw eigen agenda. De modernste mensen, die zelf gebruik maken van digitale agenda’s zoals Google calender, iCalender, Outlook365 of Outlook live, kiest dan voor ’toevoegen aan kalender’ bij de activiteit op de website. De minder digitale mens pakt een pen en schrijft het met de hand even op in de eigen papieren agenda.

Aanmelden voor o.a. de excursie en de (halve) Big Day

Natuurlijk stuurt u ook even een e-mail dat u deelneemt aan misschien wel zowel de excursie op 23 september als de (halve) Big Day op 30 september. Het is heel erg leuk om elkaar na de zomer zo kort op elkaar even uitgebreid te zien en te spreken en natuurlijk samen op zoek te gaan naar ons aller interesse namelijk…  vogels!

Poets de verrekijker maar vast op, want die zult u nodig hebben.

We zien u aanmeldingen graag tegemoet!

 

Foto: Baardman van Okko vos, één van de winnaars van de Jubileum vogelfotowedstrijd afgelopen voorjaar.
Wist u dat hier nog een jaarkalender van uit komt?  Dit najaar te verkrijgen bij onze pr-stand. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.