0
Dit blijft er van een ree over als zijn lijf wordt weggevreten (foto Han Wonink).
Dit blijft er van een ree over als zijn lijf wordt weggevreten (foto Han Wonink).

Heideschoners krijgen cadeau, en vinden …

De werkgroep Heideschonen werd deze maand aangenaam verrast door Staatsbosbeheer. Een organisatie die jaarlijks sportactiviteiten in het Holtingerveld organiseert (Run Forest Run) stelt altijd een gedeelte van de opbrengst van het evenement ter beschikking aan één van de grondeigenaren. Dit keer was Staatsbosbeheer aan de beurt en daar kwam men op het idee dat cadeau ter beschikking te stellen aan de Heideschoners . Als blijk van waardering voor hun noeste arbeid in al die achterliggende jaren. Het geld zal besteed worden aan hulpmiddelen die ingezet kunnen worden bij het werken op de heide.

Je vindt altijd wat als heideschoner

Al eerder berichtten we hier dat één van de leuke aspecten van het heideschonen is dat je op plekjes komt waar je anders niet komt/mag komen. Veelal gaat dat gepaard met bijzondere vondsten: plotseling sta je bij een prachtige met mossen begroeide kuil, je vindt een nog net van het najaarszonnetje genietende slang, er vliegt plotseling voor je voeten een bokje of houtsnip op, of je vindt…… zie foto, de vondst van heideschoner Bert Bijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.