0
NL-doet (Foto: Erwin Bruulsema)

NL-doet 2019

In navolging van 2017-18 hebben we ook dit jaar weer een NL-doet actie ondernomen in samenwerking met de Stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe. Hoewel, één actie??? Dat was de afgelopen jaren wel zo, maar dit jaar hebben we ervoor gekozen om op drie locaties een actie te ondernemen. Zowel in Uffelte, Diever als Nijensleek werd door, per locatie, circa 10 vrijwilligers gewerkt aan 11 nestkasten. Er zijn op 16 maart in totaal dus 33 nestkasten gemaakt door vrijwilligers van de Vogelwacht Uffelte e.o., Stichting Steenuilenwerkgroep Drenthe en andere vrijwilligers. Onze nestkastenbouwers (Reinier Weulen-Kranenburg, Piet de Vries en Claus van den Hoek) hadden de bouwpakketten voorbereid. De catering werd verzorgd door Femmie Prikken en Janneke Haarman met sponsoring van de koeken door Echte Bakker Jordy Schepers uit Westerbork. Al met al een zinvolle en vooral ook erg gezellige middag op alle drie locaties. Volgend jaar weer!!!

Erwin Bruulsema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.