0
De kraam is goed gevuld

Kerstmarkt 2018

Zaterdag 22 december werd weer de jaarlijkse kerstmarkt in Havelte gehouden. Ook de Vogelwacht was van de partij. Anders dan andere jaren was er geen knutselavond aan vooraf gegaan. Toch was de kraam goed gevuld met van alles wat vrijwilligers hadden gemaakt.

De sfeer zat er goed in, ondanks dat de weersverwachting wat regen voorspelde. Gelukkig viel dat erg mee: na 11 uur werd het droog en, op een enkel klein buitje na- bleef het dat ook. Veel mensen kwamen even aan en het was doorlopend een gezellige drukte. De kraam was ruim voor het einde al bijna helemaal leeg, wat op zich fijn was, maar we moesten ook mensen teleurstellen. Wellicht is er volgend jaar weer een kans!

We willen alle vrijwilligers bedanken die taarten hebben gemaakt, appelhuisjes en insectenhotels hebben getimmerd, kistjes en plankjes hebben gevuld met voer, boomstammetjes hebben gezaagd en gevuld met vet, voer hebben ingekocht en ingepakt, vetbol-spiralen en nestkasten hebben gemaakt, dennenappels hebben gevuld met vet, ansichtkaarten beschikbaar hebben gesteld, etc. Jullie hulp is onmisbaar!

Femmie Prikken, Greetje Oeseburg en Ruud Smeenk.

Ruud en Greetje zijn er klaar voor!
Ja hoor de mensen weten ons te vinden!
Nellie, Charlotte, Greetje, Martha en Femmie konden de drukte goed aan

Verkoopsters Nellie, Femmie en Martha
Nellie verscholen achter de dennenappels

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.