0

Nieuwe sub-coördinator Steenuilen

Sinds dit broedseizoen hebben we bij de steenuilen een nieuwe sub-coördinator. Jan Zoer heeft deze winter te kennen gegeven met het coördinatorschap te willen stoppen om meer tijd te hebben voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Wij vinden het natuurlijk jammer, maar snappen zijn besluit. We zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe coördinator voor een deel van het steenuilengebied en in Arne Kijk in de Vegte hebben we een enthousiaste en ook jonge nieuwe sub-coördinator gevonden. Arne welkom bij de club. Inmiddels heeft er rondom Dwingeloo een herverdeling plaatsgevonden van het gebied en draait alles  weer als vanouds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.