1

Beroepsfotograaf aan het werk

Beroepsfotograaf André Eijkenaar is weer foto’s aan het maken bij één van de steenuilenadressen bij Dwingeloo/Lhee. Na overleg tussen de coördinator (Erwin) en de bewoners hebben zij hun erf, tenminste een stukje daarvan, beschikbaar gesteld voor natuurfotograaf André Eijkenaar om daar foto’s te  maken van de steenuilen rondom de nestkast. Het eerste fotografiemoment viel echter tegen, want de uilen lieten zich niet zien. De tweede dag in het territorium van de uiltjes leverde al mooie foto’s op.

Inmiddels is er ook een verzoek geweest vanuit Ruurd Jelle van der Ley om ook bij een nestkast plaats te mogen nemen om te fotograferen. Deze jonge beroepsnatuurfotograaf heeft afgelopen jaar een prachtige lezing gehouden bij de Vogelwacht Uffelte en we willen hem graag de mogelijkheid bieden om dit te doen.

De foto’s die de fotografen maken worden ter beschikking gesteld aan de werkgroep om te gebruiken bij lezingen e.d.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.