0
Broedvogelmonitoring actief in het Holtingerveld

Cursus broedvogels inventariseren (BMP) Zuidwest-Drenthe – kan jij het?

De natuurbeheerders van Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drents-Friese Wold zijn op zoek naar vogelaars die jaarlijks broedvogels in hun gebieden willen inventariseren. Heb je interesse voor broedvogels en wil je een bijdrage leveren aan het inventariseren ervan, dan is deze cursus iets voor jou!

Tijdens de cursus leer je het inventariseren van broedvogels in de praktijk tijdens veldbezoeken en in theorie tijdens cursusavonden.

Informatie over de cursus is te vinden op deze pagina van de website van Sovon. Hierop staat hoe je je kunt aanmelden en dat de kosten voor jou worden betaald. Er staat ook dat aanmelden mogelijk is tot 15 januari, maar deze deadline is verlengd.

Na aanmelding wordt je uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op 12 februari 2024 in Ruinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.