0
Junior Vogelwachters succesvol van start

Junior Vogelwachters succesvol van start

Afgelopen september zijn we binnen de vogelwacht gestart met een jeugdgroep: de Junior Vogelwachters. Meteen vanaf het begin was er een enthousiaste groep van ongeveer twintig kinderen die graag mee de natuur in gaan. We gaan elke eerste zondag van de maand op pad en elke keer doen we iets anders. Zo hebben we al natuurschatten gezocht op het Holtingerveld, vogels geringd, diersporen gezocht en nestkastjes getimmerd. Junior Vogelwachters succesvol op pad
Elke keer sluiten er nog weer meer kinderen aan, dus het lijkt een groot succes te zijn! De kinderen zijn tussen de zes en twaalf jaar. Ze vinden het vooral erg leuk om meer over vogels, andere dieren en de natuur te weten te komen en om dit allemaal te zien natuurlijk. Op dit moment is er een groepje van vier vaste begeleiders. Wisselend sluiten ouders aan voor extra begeleiding als het nodig is. Daarbij lijken de ouders het eigenlijk net zo leuk lijken te vinden als de kinderen.

Junior Vogelwachters luisteren aandachtig kijk eens wat ik gevonden heb
Mocht je meer willen weten over de jeugdgroep dan kun je contact opnemen met coördinator Charlotte Willems door te mailen naar: jeugdcommissievwu@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.