0

Tutorial voor beginnende vogelaars

Een ingezonden mededeling van Paul Saager, lid van vogelwerkgroep Zuid Kennemerland, gevestigd te Haarlem. De werkgroep organiseert cursussen voor beginnende vogelaars, met lessen en excursies.  Paul geeft ze zelf ook. En laat ons weten:

“Sinds januari heb ik ook een instructievlog gemaakt, een tutorial op Youtube, Vogels leren kijken met Paul Saager. Dit vinden onze beginnende vogelaars een leuk hulpmiddel naast de cursus.

Het zijn wekelijkse filmpjes van doorgaans de meer algemene vogels, die ik film op mijn fietstochten in en rond Haarlem. Ze duren doorgaans iets korter dan 10 minuten en er worden elke keer tussen de 2 en 5 nieuwe vogels behandeld.

De nadruk ligt op laagdrempelig vogelen, alsof je met me meefietst. Het zijn geen gelikte filmpjes met professionele filmers en bekende vogelaars zoals de – overigens prachtige – filmpjes van Vogelbescherming. We zien wat ik tegenkom”.

Paul wenst ons veel vogelplezier in moeilijke coronatijden, zijn vlog is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.