0

Vogelfestival uitgesteld – wedstrijden gaan door!

Helaas hebben we besloten om het Vogelfestival Westerveld, dat georganiseerd zou worden op 29 april, uit te stellen tot nader orde in verband met het coronavirus. We denken er nu over om het festival einde van de zomer of wellicht in de herfstvakantie te organiseren. We wachten het verloop van alle gebeurtenissen af voor we hier een beslissing over nemen.

De drie wedstrijden gaan echter wel door! De inzendtermijn is verlengd naar 15 mei, een mooie kans voor kinderen die nu thuis zitten om zich creatief uit te leven. We zijn nog steeds op zoek naar:

  • De origineelste foto van de wilde eend, de vogel van het jaar 2020
  • Het mooiste logo voor de nieuwe jeugdgroep van de Vogelwacht
  • De beste naam voor de nieuwe jeugdgroep van de Vogelwacht

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de scholen in gemeente Westerveld en Ruinerwold mogen hun inzendingen sturen naar jeugdcommissievwu@gmail.com onder vermelding van naam, groep en school. We kijken uit naar alle mooie, grappige, originele inzendingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.