0

Uitnodiging met als thema: ‘Pronk eens met je eigen veren’

 

De activiteitencommissie zou op 22 maart graag een avond organiseren die gevuld wordt met verhalen, films en foto’s  van leden over de natuur. Wij nodigen hiervoor iedereen uit die zin en inspiratie heeft om iets uit zijn eigen bestand met ons te delen. Het gaat er deze avond zeker niet om wie de mooiste foto’s heeft. Wij als activiteitencommissie zijn vooral benieuwd naar wat er leeft onder de leden en alle ervaringen en leuke anekdotes zijn welkom.

Heb je interesse, stuur dan voor 31 januari een email naar activiteiten@vogelwachtuffelte.nl Belangrijk is dat je aangeeft wat je wilt laten zien/vertellen en hoeveel tijd je daar ongeveer voor nodig hebt. Wij gaan ervan uit dat we in onze vereniging ‘vogels van diverse pluimage’ hebben en dat het een boeiende avond wordt met veel natuurlijke variatie.

De activiteitencommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.