0

AFGELAST: Heideschonen op 12 februari

 

Helaas is de werkochtend op de hei voor de schoolkinderen van Havelte en Darp afgelast. Deze zou plaatsvinden op vrijdagochtend 12 februari.  De grond is te nat om goed te kunnen werken. De kinderen hebben hiervan inmiddels bericht gehad. Het is niet waarschijnlijk dat er een nieuwe datum gepland gaat worden. Dit moet nl. voor 1 maart, want dan begint het broedseizoen.

Of de werkochtend op 19 februari voor de schoolkinderen van Uffelte en Wapserveen doorgaat, wordt op 17 februari definitief beslist. Houd de website in de gaten en natuurlijk krijgen sowieso de schoolkinderen hierover bericht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.