1
Vrijwilligers staan net als in andere jaren in de Vogelwacht-kraam klaar om de bezoekers van dienst te zijn
Vrijwilligers staan net als in andere jaren in de Vogelwacht-kraam klaar om de bezoekers van dienst te zijn

Vogelwacht weer prominent present op Kerstmarkt

Zaterdag 17 december is het centrum van Havelte weer omgetoverd in een heus Dickens-tafereel. Dan wordt er op de Brink – net als vóór de jaren van coronabeperkingen – de befaamde Kerstmarkt (van half twee tot half zeven) gehouden. En is de Vogelwacht Uffelte e.o. uiteraard met een kraam nadrukkelijk aanwezig.

Tegen de avond zorgt verlichting voor extra sfeer op de Havelter Kerstmarkt
Tegen de avond zorgt verlichting voor extra sfeer op de Havelter Kerstmarkt

Komt u ook naar deze gezellige, gemoedelijke en regionale markt met nét dat beetje extra? Er zijn muzikale optredens, er is een gezellig kinderplein en de schapen van Holtinger schaapskudde komen op bezoek. De bezoekers worden tevens verwelkomd door mensen gekleed in de mode uit de tijd van de beroemde Engelse schrijver. Kinderen kunnen broodjes bakken en marshmallows roosteren. En ze kunnen worden geschminkt.

De Vogelwacht heeft voor de bezoekers wederom veel moois te koop in een kraam boordevol vogelbenodigdheden en informatie. Meld u zich bij de kraam (op de Brink nabij Dorpsstraat 21) en bent u al lid, dan krijgt u een leuke attentie. Brengt u daarnaast een nieuw lid aan, dan krijgen u en het nieuwe lid een mooi geschenk.

Tot ziens op de Kerstmarkt van 17 december.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.