0

Werkgroep jeugd in oprichting

Wie doet er mee ?

 

Regelmatig duikt binnen de Vogelwacht de vraag op “Hoe kunnen we meer jeugd en jongeren betrekken bij het werk van de Vogelwacht”. Het is de bedoeling om hier een serieus antwoord op te gaan vinden. In voorbereiding is de oprichting van een speciale werkgroep, voorlopig maar even aangeduid als “De werkgroep jeugd”. Belangrijke doelstelling van de werkgroep zal zijn de bestaande activiteiten, die er al specifiek zijn voor de jeugd binnen de Vogelwacht, te ondersteunen en waar mogelijk te versterken. Daarnaast zal de werkgroep op zoek gaan naar nieuwe ideeën en mogelijkheden.

We zoeken enthousiaste mensen die belangstelling hebben voor dit onderwerp en mogelijk in deze nieuw te vormen werkgroep willen meedoen. Heb jij hiervoor belangstelling, of wil je eerst nog wat toelichting ? Neem dan contact op met Charlotte Willems ( Tel. 0613118766 ); e-mail: Charlotte Willems .

Zelf geen belangstelling, maar ken je iemand die een prima lid voor deze werkgroep zou kunnen zijn, laat dat dan ook even weten. Dan kunnen we die zelf benaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.