0

OP zoek naar een nieuwe secretaris

 

Femmie Prikken legt na 9 jaren haar functie als secretaris van onze vereniging neer. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe secretaris.

Femmie heeft in de afgelopen jaren de functie van secretaris op haar eigen voortreffelijke wijze inhoud gegeven. De centrale figuur en aanspreekpunt voor zowel het bestuur als voor de leden.

De nieuwe secretaris gaat op eigen wijze, met steun van de andere bestuursleden, invulling geven aan deze leuke functie. Daartoe behoren:

 

– het voorbereiden van vergaderingen, in overleg met de voorzitter;

– de verslaglegging en beantwoording van ingekomen post

– het bijhouden van het archief

– het opstellen van het jaarverslag en het maken van een jaarplanning

 

Ben jij iemand wie bovenstaande op het lijf is geschreven, actief is en in een leuk team aan de slag wil en daarnaast ook een zekere feeling heeft met de natuur of hiervoor open staat:  neem dan contact op via vogelwacht@live.nl

 

Wij bieden het secretariaat van een goed-draaiende vereniging, met een enthousiast bestuur en actieve werkgroepen met het motto ‘niet praten, maar doen’. De Vogelwacht Uffelte e.o. heeft in de afgelopen ruim 40 jaren een goede plaats verworven in de gemeenschap van Westerveld. De rol van secretaris biedt een breed scala aan nieuwe en boeiende contacten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.