Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert voor leden en andere belangstellenden verschillende activiteiten zoals lezingen en excursies in de natuur.

De activiteitencommissie bestaat uit een groep vrijwilligers die de jaarlijks activiteiten voor de leden organiseert. Samen met de PR commissie is de Activiteitencommissie een van de zichtbaarste werkgroepen voor leden binnen de Vogelwacht Uffelte e.o.

Coördinator

Hans Krol
(06) 10 18 14 17‬
activiteiten
@vogelwachtuffelte.nl

Activiteiten

De activiteiten bestaan uit lezingen, excursies en werkzaamheden in de natuur, zowel voor jong als oud. Ze worden voor onze leden georganiseerd, maar ook anderen die van de vrije natuur en in het bijzonder vogels houden zijn welkom. Niet-leden betalen doorgaans een geringe vergoeding. We vinden het belangrijk bij de activiteiten een breed publiek aan te spreken.

Samenwerking

Voor het opstellen van het programma wordt in sommige gevallen samengewerkt met natuurwerkgroepen uit de omgeving. Soms worden ook landelijke organisaties aangesproken zoals de Vogelbescherming Nederland, Sovon Vogelonderzoek Nederland, Staatsbosbeheer of Natuurmonumenten.

Laatste nieuws uit de werkgroep