0

Komt allen naar de Kerstmarkt op za. 16 dec.!

De laatste markt, waarop de Vogelwacht haar gezicht laat zien komt er weer aan: de Kerstmarkt in Havelte in Dickens stijl! Zoals gebruikelijk weer een gezellige, gemoedelijke en regionale markt met meer dan 60 kramen. Waar iedereen op zaterdag 16 december ook volop kan genieten van muzikale optredens, van een gezellig kinderplein en van een bezoek van de Holtinger Schaapskudde.

Op die Kerstmarkt zal de Vogelwacht Uffelte e.o. zoals altijd niet ontbreken. Onze kraam zal gevuld zijn met veel fraaie artikelen voor de vogels. Artikelen die wederom op vele knutsel- en fröbelmiddagen door enthousiaste vrijwilligers zijn gefabriceerd. Tijdens middagen waarop creatieve ideeën ontspringen en de daad bij het woord wordt gevoegd.

Wij zien de bezoekers met veel plezier op de Kerstmarkt tegemoet op zaterdag 16 december tussen half twee en half zeven aan de Dorpsstraat in Havelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.