Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vogelfestival Westerveld uitgesteld i.v.m coronavirus , wedstrijden vinden doorgang

29 april 2020 — 11:00 - 16:00

Met trots presenteren wij de eerste editie van het Vogelfestival Westerveld. Op woensdag 29 april a.s. is iedereen van harte welkom bij de Holtinger Schaapskooi om te ontdekken, te kijken en te spelen! Alle werkgroepen van de vogelwacht laten deze dag zien hoe zij zich het hele jaar inzetten voor vogels en voor de natuur. Dus heb jij altijd al willen weten wat een kerkuil eet? Hoe je het fluitje van een koolmees kunt onderscheiden van een merel? Of wil je een huisje timmeren voor de vogels in je tuin? Kom dan langs en neem je ouders en opa en oma mee!

Nog meer goed nieuws: Vanaf 29 april kun je ook jeugdlid worden van de Vogelwacht! Vanaf dan starten we met een speciale jeugdgroep voor kinderen van 6-12 jaar. Eén zondag per maand doen we samen iets in of voor de natuur: Op zoek naar bijzondere vogels, diersporen leren herkennen, een insectenhotel bouwen of ontdekken van welke wilde planten je kunt snoepen tijdens je wandeling in het bos. Aanmelden voor deze groep kan op de dag zelf. Mocht je meer informatie willen of verhinderd zijn op 19 april, stuur dan een mailtje naar Charlotte Willems.

Wees welkom!

Voorafgaand aan het Vogelfestival organiseren we een drietal wedstrijden voor alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit de gemeenten Westerveld en Ruinerwold. Kijk hier voor meer informatie hierover.

Gegevens

Datum:
29 april 2020
Tijd:
11:00 - 16:00