Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaarexcursie in de Wieden o.l.v. Rosalie Martens

9 april 2016 — 08:00 - 12:30

Onder de bezielende leiding van de boswachters Rosalie en Ronald stappen we bij het beheerkantoor op de Ronduite  in de excursieboot. We varen eerst naar de Aalscholverkolonie, waar rond deze tijd veel baltsactiviteiten plaats vinden en zelfs al volop wordt gebroed. Vervolgens gaan we richting Beltschutsloot, waar we via een afwisselend landschap van kolkjes, hooilanden en moerasbos weer richting Ronduite varen. Onderweg zullen we regelmatig stoppen en luisteren. Tijdens deze tocht zullen we niet alleen maar vogels horen en zien, maar wellicht kruisen ook reeën ons pad en vinden we ottersporen………. Een bezoek aan een trilveentje is natuurlijk altijd een belevenis.

Opgeven kan via de mail activiteiten@vogelwachtuffelte.nl of telefonisch bij Hans Krol( tel. 06-10181417) Er kunnen max. 22 personen in de boot, dus …….. Na opgave graag € 10,00 overmaken naar NL75 RABO 0363 3602 20, t.n.v. Vogelwacht Uffelte e.o. o.v.v. ‘Vaarexcursie Wieden’. Op het moment dat het verschuldigde bedrag op de rekening is bijgeschreven, staat u als deelnemer genoteerd.

In principe is deze excursie alleen voor leden van de Vogelwacht Uffelte e.o. , maar mochten er nog plaatsen vrij zijn dan kunnen ook niet-leden mee. Zij betalen dan € 13,00 p.p.

Wilt u carpoolen dan kunt u het beste contact opnemen met de organisatie.

 

Gegevens

Datum:
9 april 2016
Tijd:
08:00 - 12:30
Evenement Tags:
,

Locatie

Beheerkantoor Ronduite
Veneweg 253
Wanneperveen, Overijssel 7946 LV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Vogelwacht Uffelte e.o.
E-mail:
activiteiten@vogelwachtuffelte.nl
Bekijk de site van Organisator