Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heideschonen met de basisscholen uit Havelte en Darp

3 februari 2017 — 09:00 - 12:00

Evenals voorgaande jaren gaan we weer aan de slag om vliegdennen e.d. te verwijderen op de heide. We doen dat samen met leerlingen uit de hoogste groepen van vier basisscholen. Natuurlijk zijn niet alleen de vaders en moeders, maar ook andere familieleden en buren van de leerlingen van harte welkom. Kortom iedereen die zin heeft om eens de handen uit de mouwen te steken! Op 3 februari (bij slecht weer hebben we voor deze scholen als uitvalsdatum 3 maart gereserveerd) organiseren we deze actie voor de leerlingen uit Darp en Havelte. We beginnen we om 9.00 uur en stoppen we om ca. 12.00 uur. Voor drinken wordt gezorgd. De plaatsen waar gewerkt wordt zijn op dit moment nog niet bekend.

Kledingadvies: Stevig schoeisel of laarzen, warme kleding en werkhandschoenen (de laatste zijn ook ter plaatse te lenen). Landschapsbeheer Drenthe zorgt voor het benodigde gereedschap.

Als u wilt deelnemen, verzoeken wij u zich vóór 27 januari op te geven bij Martha Sol, tel: 0521-321372 of via activiteiten@vogelwachtuffelte.nl

Gegevens

Datum:
3 februari 2017
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Vogelwacht Uffelte e.o.
E-mail:
activiteiten@vogelwachtuffelte.nl
Bekijk de site van Organisator