0

Nieuwe coördinator jeugdwerkgroep

De Vogelwacht Uffelte verwelkomt als nieuwe coördinator voor de Jeugdwerkgroep Rosemarie Warnders. Rosemarie komt uit Dieverbrug en woont in Uffelte met haar partner, die meer van vogels weet dan zijzelf, zegt ze.

Voorgangers bedankt

Hun jonge gezin is begaan met de natuur en natuurlijk vogels. Van de 3 kinderen is de oudste zoon al 2 jaar actief bij de jeugdwerkgroep en het middelste meisje sinds kort. Rosemarie hoopt dat ook haar jongste t.z.t. bij de jeugdwerkgroep wil en draagt graag bij aan de continuïteit van de groep door de rol van coördinator op zich te nemen. Ze volgt daarmee Charlotte op en interim coördinator Tessie, die wij veel dank zeggen voor hun eerdere inzet.

Stabiele inzet van jeugdbegeleiders

Rosemarie werkt sinds 2016 als kwaliteitscontroleur en volgt naast haar werk en gezin een HBO opleiding bedrijfskunde. De Vogelwacht Uffelte is zeer verheugd en dankbaar dat ze tijd weet vrij te maken voor de jeugd commissie. Dit lukt mede dankzij de stabiele inzet van de diverse jeugdbegeleiders en het enthousiasme van de deelnemende kinderen en ouders.

Wil je ook mee doen?

De groep is na deze zomer 2023 weer wat groter gegroeid. Er kunnen altijd meer kinderen bij, al zijn er dan op termijn waarschijnlijk ook nieuwe begeleiders nodig.

Wil je jouw (klein)kind aanmelden als deelnemer en/of jezelf als begeleider voor deze ontzettend leuke en belangrijke groep binnen de Vogelwacht Uffelte e.o? Bekijk alle informatie en mail naar het genoemde e-mailadres op de pagina Jeugd | Vogelwacht Uffelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.