0

Heideschonen met de school uit Havelte verschoven naar 12 november

Vanwege slecht weer is het heideschonen samen met de leerlingen van de basisschool uit Havelte op vrijdagochtend 15 oktober niet doorgegaan. Het evenement is doorgeschoven naar vrijdagochtend 12 november a.s. Er wordt gewerkt van 9-12 uur in de buurt van de grafheuvels in het Holtingerveld. Iedereen die ook wil komen helpen is welkom. Voor gereedschap wordt gezorgd. Graag even aanmelden via activiteiten@vogelwachtuffelte.nl.

Informatie inwinnen kan bij de coördinator van de werkgroep Heideschonen Gert Hulsebos tel. 0521 343222. Bijzonderheden en juiste locatie worden na aanmelding toegezonden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.