0

Voer voor vogels en de Vogelwacht Uffelte e.o. pikt ook een graantje mee

Vogels kunnen nu wel wat extra’s gebruiken. Warm blijven in de kou kost veel energie. Door sneeuw en ijs is het voedsel voor vogels in de vrije natuur minder goed te vinden. Help daarom de vogels in uw tuin een handje.

Een beperkte groep leden koopt nu gemeenschappelijk LAVOR strooivoer voor vogels bij Langwerden in Hengelo. Dit is een mix van 12 granen en zaden van prima kwaliteit. Uit ervaring weten wij dat onze vogels in Drenthe er dol op zijn. Mevrouw Mieke Hamer verzorgt dit.

Alle leden willen wij de mogelijkheid bieden om dit goede vogelvoer tegen een aantrekkelijke prijs te kopen, maar eerst willen wij weten of hiervoor voldoende belangstelling is.

Wilt u van deze mogelijkheid om vogelvoer te bestellen gebruik maken of heeft u hierover een vraag, stuur dan een e-mail aan voorzitter@vogelwachtuffelte.nl.

Werkwijze

De werkwijze is als volgt: U bestelt het vogelvoer rechtstreeks bij Langwerden en vermeldt daarbij dat u lid bent van de Vogelwacht Uffelte e.o. Langwerden levert het vogelvoer in zakken van 20 kilo bij u thuis af en u krijgt de rekening die u ook aan Langwerden betaalt. De minimale bestelling is 20 kg. en is 20 kilo in een keer teveel voor u, kijk dan of u samen met vrienden, familie of buren voer kunt kopen.

U betaalt €12,90 per zak van 20 kg en afhankelijk van het aantal deelnemers komt daar een paar euro voor de bezorging bij.

De vrachtauto van Langwerden rijdt iedere 14-dagen door onze dorpen, dus u kunt regelmatig voer bestellen.

De Vogelwacht Uffelte e.o. heeft er dus geen bemoeienis van, maar krijgt wel een keer per jaar een sponsorbedrag van Langwerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.