0

Knutselavond voor de Kerstmarkt

Ha, daar komt de mail binnen voor de jaarlijkse knutselavond. Meteen opgeven. Het bleek dat 24 personen dit hadden gedaan; een mooie opkomst!

Dit jaar gaan we een vogelvoerslinger maken. Eerst worden aan twee touwtjes pinda’s geregen en waxinelichthoudertjes met pindakaas gevuld met een bes als versiering. Aan een touw worden bevestigd: een houten uiltje, de pindaslinger, drie pindakaas waxinehoudertjes, drie dennenappels gevuld met ingevette zaden en drie vetbollen. De dennenappels en vetbollen waren door Athilde en Femmie gemaakt. Tot slot zijn nog drie mooie giersttakken en het embleem van de vogelwacht afgedrukt op hout toegevoegd. Onze eigen slinger hebben wij extra opgefleurd met hortensia’s en takken groen en met besjes. Kort voor de kerstmarkt worden aan de slingers nog vers groen en besjes bevestigd.

Het was een drukke, gezellige avond met bij de koffie stukjes tulband van Diny van Rees. We hopen op een mooie kerstmarkt en dat alle slingers goed verkocht worden. Ondertussen kijk ik al weer uit naar volgend jaar!

Geschreven door knutselaar Anneke Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.