0

Havelter Kerstmarkt 2015 groot succes!

De Kerstmarkt op zaterdag 19 december in Havelte was een groot succes!  Het was een drukte van belang en er heerste een heel gezellige sfeer. De mooie voederslingers, waarover we in een vorig bericht hebben geschreven, vlogen als zoete broodjes over de toonbank en helaas moesten we na een dik uur al mensen teleurstellen…

Ook de andere artikelen, zoals vogelvoer, zonnepitten, nestkasten, voedersilo’s, kop en schotels met vet etc. deden het goed. Aan het eind van de markt waren we praktisch uitverkocht. Dit kwam mede door het enthousiasme van de mensen in de kraam. Zo ontpopte Ruud Smeenk (zie video) zich als een ware standwerker om de waar aan de man de brengen en dat ging hem zeer goed af!

We willen alle knutselaars, de marktverkopers en een ieder die op zijn eigen wijze hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken voor de enthousiaste inzet!

Kerstmarkt 2015Kerstmarkt 2015Kerstmarkt 2015

Femmie Prikken en Anna Kootstra
Femmie Prikken en Anna Kootstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.