0

Vogelwacht is klaar voor de Kerstmarkt

De Vogelwacht Uffelte is helemaal klaar voor de Havelter Kerstmarkt op 19 december. Vrijdagavond 27 november knutselde een groep van 24 leden voederslingers in elkaar die in de kraam verkocht zullen worden. Men gunde zich bijna geen tijd voor koffie, maar toen kwam Diny van Rees met 2 heerlijke notentulbanden! Het was een gezellige boel en het resultaat mag er zijn.

We (Athilde en Femmie) willen Lida, Gerda, Anneke, Lidwina, Diny, Maaike, Helga, Yvonne, Annemarie, Greetje, Zina, Mariëtte, Els, Anita, Fenny, Anneke, Nellie, Louis, Liesbeth, Joukje, Gré en Hennie hartelijk bedanken.

(Naar een voorbeeld van http://pierelantijntjes.blogspot.nl/)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.