0

Mooie Oogstdag in Dwingeloo

De Vogelwacht Uffelte was zaterdag 8 augustus weer aanwezig op de jaarlijkse Oogstdag in Dwingeloo.

Het weer zat mee en dat was te merken aan de bezoekersstroom: constant was het gezellig druk bij de kraam en zeker niet in de laatste plaats doordat veel kinderen even een uilenbal kwamen pluizen. Waarbij de ouders vaak net zoveel enthousiasme toonden dan hun kroost.

Veel vragen kwamen weer voorbij: Ik wil ook graag een steenuil in de tuin, kan dat? Waarom vielen de huiszwaluwnesten naar beneden? Er zitten uilen in de conifeer, kan ik er een kast in hangen? Ik dacht een Rode Wouw te zien, maar kan dat wel? etc.

N.a.v. deze vragen wisten de enthousiaste vrijwilligers steeds weer mooie gesprekken op gang te brengen.

Kortom, een  mooie dag was het met dank aan onze vrijwilligers!

 

20150808_16032920150808_12560320150808_114752

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.