0
foto Lia Broekhuizen

Heideschonen op 6 maart

I.v.m. het slechte weer is de natuurwerkdag voor leerlingen van de basisscholen uit Darp en Havelte op vrijdag 20 februari afgelast. In overleg met alle betrokkenen is besloten om op 6 maart nog een keer een poging te wagen. Wicher Kiers heeft al weer toegezegd dat hij samen met Annemarie en hun paard weer van de partij zullen zijn. Wellicht zijn er meer vrijwilligers die op die vrijdagochtend een paar uur op de heide de handen uit de mouwen willen steken. Voor meer informatie en opgave kunt u bellen met Martha Sol tel: 0521-321372 We ontvangen uw opgave graag ór 1 maart . Dat kan trouwens ook via de mail activiteiten@vogelwachtuffelte.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.