6

Een nieuwe website

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe website. Inmiddels kun je het resultaat voor je zien. We hopen dat het geheel overzichtelijker is, beter leesbaar is en op de iPad net zo goed werkt als op een vaste computer. Door de overstap op een nieuw systeem kunnen we heel eenvoudig nieuwsberichten en verslagen toevoegen en zijn de foto’s een stuk groter (en dus mooier). Er is nu ook de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten en verslagen.

Aangezien de vorige website niet één-op-één overgezet kan worden op de nieuwe, kan het goed zijn dat sommige zaken nog niet toegevoegd zijn. Dat geldt voornamelijk voor verslagen en eventuele foto’s. We gaan in de komende maanden aan de slag met het overzetten van een deel van de verslagen, maar zullen ook de oude website nog een tijd beschikbaar houden. Ben je op zoek naar iets dat je op de nieuwe website niet kunt vinden? Bekijk dan nog de oude website.

Indien je vragen of opmerkingen hebt over de nieuwe website, dan horen we dat graag. Neem in dat geval contact op met de webmaster via de mail of het contactformulier.

6 reacties

  1. Jan dorenbos zegt:

    Dag Bart, de website ziet er prachtig verzorgd uit. Mijn complimenten. Je kunt wel zien, dat je een goede opleiding hebt gehad ( ha ha ) !

  2. jan zegt:

    bij deze wil ik melding maken dat er grootte uilen zitten in ruinerwold heb er een stuk of 6 op gemerkt ( ook als ik een guluit maak willen se op mijn kat af kommen die ik aan een lijn uit laat en ja er is nu ook weer een kat weg al 2 weken ja en ik denk dat ie op is geeten door deze uilen was 2500 euro en ja ook heeft men een boom om ge kapt waar ze in zaten ) ik weet zo ongeveer waar ze zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ik ga akkoord met het verzamelen van deze gegevens.